Friday, 21 February 2014

Tetiba terrrjebak.. + habit!




best kan pepetang macam ni, main game sambil meratah oreo..huuuuu
bermalas-malasan kat rumah..heaven!

tapi aku dok rumah hari ni bukan jadi pemalas okay!
dah gi rhb bagai, beli ayam sayur tu sume...
sebab tu la tetibe adenye oreo kat dopan mato ni...


tadaaaaa....beli yg siap dapat container bulat bentuk oreo tu..
huuuuu...
berminat jugak ko ye migha benda2 gini...
dapat free, harga pon tak beza...

tapi....... saya ada habit kalo makan oreo ni!
hehe

.

.

.

.

.


nampak biskut dgn krim yg kena asing tu???

setiap kali makan, krim mesti campak tepi...
kalau makan mesti siap ade bekas nak buang krim oreo tu...
makan biskut je...hehehe

: : masih tertanya-tanya, ape effect pokok yg makan krim oreo ek????
teringat masa matrik selalu makan oreo reramai bila beratur nak masuk lab bio, krim mesti buang dalam pasu bunga kat koridor....  ate kome blajo pasai sains pokok khennnnn??? jawab lerr mighaaaa oi!



2 comments:

  1. seronoknya boleh bermalas2an di rumah...

    ReplyDelete
  2. haha..sis farah, takde kelas hari ni...heheh

    ReplyDelete

mari menconteng (~*,)