Thursday, 8 May 2014

Saya dah Bebasssssss.....

bebas dari assignment nan seketul tu...huhuhuhuu
sekarang tinggal drama dan presentation je...
tapi assignment tu yang memang sangat dasyat penangannye...
subjek repeat....memang takut la...

balik je kelas tadi, dah terpikir macam2 nak post kat blog...
almaklumla dah free....beban dah takde...
presentation tu InshaaAllah tak de prob...
i prefer that one that the assignment nan satu tu...
takut makkkkkkkk.....

sedar tak sedar tingal sebulan lebih je nak habis...
nak gradddddd!!!
ape perancangan lepas ni, t kite story kat entry lain k...
esok ade meeting dgn persatuan kroni-kroni iolsss...huhu
lepak copy movie...hehehe

malam ni nak layan cerita Jodoh Itu Milik Kita...
baru copy dari orang...walaupun kat astro dah berzaman habisnye..hehe

yeayyyyyy...boleh balik!! mueheheh



2 comments:

  1. amboi..final pun blum na cek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. feeling balik kg tu harus ade.....hahahah

      Delete

mari menconteng (~*,)