Thursday, 3 April 2014

Sindrom Pra-Graduasi!

tajuk tak le blahhh! memandangkan kelas BM pagi ni cancel...moh le kite dok mengarang pagi ni ye...nak refresh otak. Almaklumlah, BM ahkak ni dah tunggang langgang tahap gaban dah ni...huhuhuhu
medium pembelajaran semua in english sejak form 1 (excp bm sej n so on tu le..), jangan lah disuruh translate science term into BM..polek yo bunyi eh kanggg... ok, abaikan semua ni..



tak yah nak pra-grad sangat ler jemah oii... poyossssss jeghhh aku pepagi ni kan..
suko ati den la.. blog den!

sindrom sekarang ni yang aku dapat rasa bila sangat banyak waktu terluang...huhu
ok, iolsss ade kelas 2 hari jeghh seminggu sem ni.. bayangkanlah waktu terluang yg ade...
kadang2 boring tahap gaban pon hado jugak.... bayangkan bila habis sem ni...
ottoke?????? taknak digelar penanam anggur walaupun tulah hakikat yg akan dilalui...
semalam dengar talk daripada SimeDarby, macam tak berpeluang je! -sigh..
moral down sungguh...nak gi kesana kena gain experience dulu...
so, tunggu jela....InshaaAllah ade rezeki nanti walaupun tak tahu kat mane...
yang penting usaha dan doa...tawakal tu kemudian. :)

nak sambung master??? tidaklah kot.... aku bukan insan serajin itu dan setabah itu nak meneruskan perjuangan kat UNIMAS... research??? huuuu, nak nangis....
buat masa sekarang, habiskanlah degree ni dulu...tak yah pepening nak pike benda yg belum pasti nak jadi...
hehehe....

tetiba tamau grad!!! sedihnye.... - tetibe.......

4 comments:

mari menconteng (~*,)