Wednesday, 23 April 2014

ShoPPing: Cheetah Plus markdown harga!

hari tu jalan-jalan cuci mata dengan housemate kat summer mall yg depan umah ni je..
masuk la segala kedai...jalan2 sebab boring namenye tu ye rakan rakan...
then, tetiba terniat pulak nak gi tengok Cheetah Plus...
nak tengok la kot kot ade design baru ke...
tak terniat langsung nak beli...huhu

sekali terbelek plak harga....
RM19 la RM15 la....
oemmmjiiiiiii!!!
peh tu tanya balik sales person tu, betul ke ni harga baju tu..
rupanya nak clearance stok tahun lopehhh...
oleh itu, gua rembat la...ade akak kesah design tahun lepas ke tak...huhuu
dapat la 2 helai , cost only RM30...
penjimatan hebat!
kalau tak, sehelai pon dah RM32++ tau.
rezeki betul, sebab miss tu cakap minggu sebelum tu around RM20 lagi..


pegi plak dengan budak textile, jadi perunding fashion plak die kat situ..huhu

brand yang mampu memuatkan diriku dalam baju itu..huhuhu

ni recommended untuk sesape yg bersaiz comel aka gebu aka fluffy seperti cikMira ye...
tapi tak tau harga ni sampai bila dan tak pasti kalau semua shopping mall buat sale gini ke tak..

entry paling berkaitan paling fames boleh klik "SAYA COMEL" ..
harap membantu :)

2 comments:

  1. Replies
    1. haha...takde mane shopping...ni name nye TERbeli je...huhu

      Delete

mari menconteng (~*,)