Tuesday, 2 July 2013

Giveaway by Cartieca Story





entry yang CIkMIra suke :) = Blogging Activity VS Glamority 

sebab......

"sebagai blogger baru + picisan + biase-biase ni, CikMira kena paham realiti dunia blogging ni....
bile macam down sebab bilangan follower tak nenaik for several months, 1 komen utk 1 entry pon payah nak dapat..huhu :') 

takyah la nak kejar follower ribu-riban... kalau orang nak follow, orang follow je... lagipon CikMira bukan nye rajin nak komen bile blogwalking... tak pernah pon tinggal komen utk suh orang datang blog... tapi, bila ada orang dah follow kite, kite rajin2 la plak blogwalking kat blog diorang...

yang penting, kepuasan kite tulis entry tu... cikMira bukan blogger copy paste... ape2 pendapat adalah sendiri punye..kurang berminat la nak copy paste... gosip2 artis tu ramai yg buat, baca diorang punye je la...hihi... for me, cikMira suke tulis entry bile ade feeling...kalo setakat post merepek-merepek tu just merapu pendek jela...hehe

tak follow takpe, tak komen pon takpe... tapi bile tengok pageview meningkat pon dah okay sangat... kekadang cek Nuffnang pon meningkat... Alhamdulillah :)

so, rerajin la bukak blog picisan CikMira ni ye kawan-kawan... heheh"

goodluck u ollsssss... :)



2 comments:

  1. salam.. ika ucap terima kasih byk2 sudi join GA ika yg xsberapa ni.. gudluck dear.. ulasan review yg sgt bgus. :) nanti follow up top referral nnti ye. :)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH!! senarai pemenang 2nd GiveAway by Cartieca telah diumumkan =)

    http://cartiecacloset.blogspot.com/2013/07/tahniah-senarai-pemenang-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

mari menconteng (~*,)