Friday, 17 May 2013

aku benci bila...

bila aku mula dok jeling-jeling orang lain...

baru nak start tangkap feeling dengan orang lain....

something pasal dia came up...

ishhhhhhhhhhh....

tak suka + benci....

dalam 2 3 hari ni no dia call..

act. misscalled je....

patut macam biasa nampak no ni...

ulang banyak kali sebab rase2 macam penah hapal jekkk...

ok...fine...

baru ingat....no dia!!!!

balik je fieldtrip... mimpi plak dia....

baru nak cuci mata tengok orang-orang lain....

macam mane nak lupakan ek???

any opinion....

4 comments:

  1. Larh..mcm kita jg pernah kena mcm nie, tp wat-2 kuat and act tak ada apa-2 berlaku je. huhuhu

    BTW, Anda di tag, jom join..mana lah tahu ada rezeki untk menag.. :)

    http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq invite..tp da join =) kalau ade ga lagi tag ye...nak join jugak

      Delete
  2. hye saya pengajur Ga ni dan nak pelawa and menjemput
    tuan blogger untuk join GA saya ni yer. :D

    Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    ReplyDelete
  3. amer, cikMIra dah join dah GA amer....

    ReplyDelete

mari menconteng (~*,)