Sunday, 30 December 2012

takde kena mengena!

takde kena mengena...nak merepek kejap...sebelum proceed kepada remote sensing....study~study~ and study again:) /dignose

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

mimpi... mimpi orang lain bertunang....tapi aku yg menangis tengok dia bertunang....ape kena mengena???? takde kena mengena langsung.... /shock

pernah ada feeling kat dia ke???tetttttttt...... /sweat

suka tengok tu ada la, tapi suka untuk dibuat stok bakal laki tu belum plak /blush ..... just some rumours flew flew flew over here and there..... tapi tak betul pon.... tp poyo la plak dia, bajetttttt macam i suke u!!! i tak suke u la.....jangan risau!!!!!!!!! /nobigdeal

btw, u look very handcemmmm and charm in those kilat2 greeny baju melayu with ur bride to be.... /XD 
how i know u pakai baju yg greeny kilat-kilat tu???? 
sebab..... dalam mimpi i tu, u uploaded ur engangement picts kat FB la.....
hahhhahahhahaahahhahahahahah....hebat kan.....mimpi pon pakai FB segala.... /XD

tapi yang i nangis pahal??????? /dignose tak de kena mengena okay......bila pike2 balik, memanggggggggg takde kena mengena....... 

-to 'u' yg jauh disana: 

"i memang takde feeling ngan u, /dignose tp i tau u pike i suke u....mcm mane i bole tau u pike mcm tu??? sebab u pernah act poyo dgn i kat FB...../hmm memang tak la.....relax sude, diorang maen-maen je kotttt....waddehe~~"

:: tengah pike-pike lg nak tukar template ke tak....merah ofcourse main colour..no tulip but ladybugs! /please ...i love both, but, how?????

3 comments:

  1. flw me bck ya :)
    http://mimque.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. weyh, bapaq besaq font hang, aku yg rabun pun bleh baca terang .. haha, rindu ko seh, T__T

    ReplyDelete
  3. weyh...rindu dtg la batu kikir...aku selalu gi sepang...gi airport...hahah

    ReplyDelete

mari menconteng (~*,)